top of page

Wie

Vanaf 2012 werk ik met heel veel plezier als presentatiecoach en als moderator (discussieleider, dagvoorzitter... geef er maar een naam aan). Het plezier dat ik zelf beleef aan presenteren breng ik graag over bij degenen met wie ik als coach werk.

Vroeger? Bij wijze van jongensdroom getwijfeld of ik beroepsmuzikant zou worden. Niet gedaan. Geen spijt gehad. Maak nog steeds muziek.

Gewerkt bij een platenzaak, bij de overheid en voor de visserijwereld, waar ik lange tijd woordvoerder ben geweest op het gebied van onder andere voedselveiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. In een aantal van deze hoedanigheden heb ik geleerd hoe je een goed verhaal vertelt en hoe je je publiek geboeid houdt.

Als presentatiecoach probeer ik het plezier dat ik zelf beleef bij het presenteren over te brengen. Zodra je weet dat presenteren leuk is verdwijnt je onzekerheid. Een mooie uitdaging, die ik met veel plezier uitvoer. 

Ervaring
  • Coaching sprekers TEDx Hague Academy - in het kader van de Nuclear Security Summit, Den Haag.

  • Diverse trainingen voor de wetenschappelijke medewerkers van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid

  • Coaching internationale management teams in het kader van de verkoop van het bedrijf op de internationale markt, in Italië, Roemenië, UK, Duitsland, België en Nederland, in opdracht van o.a Gilde (Houten), Duff & Phelps; Lincoln (Londen), Ambienta (Düsseldorf), Buysse & Partners (Antwerpen), Lindenaar & Co (Utrecht)

  • Pitch coaching voor deelnemers Innovatiewedstrijd ministerie Veiligheid en Justitie (oktober-november 2016 en 2017)

  • In company presentatietraining Will & Co voor 16 productmanagers (juni-oktober 2017)

  • Series presentatietraining voor medewerkers Nuffic/Erasmus+ in Den Haag (2019-2023)

  • Groepstrainingen voor directie en medewerkers Cloudsuite in Houten (november 2018 en december 2019), Radisson Blue Palace Hotel, Noordwijk (april 2019), Erasmus +/Nuffic, Den Haag (juli 2019)

  • Individuele trainingen voor (medewerkers van) o.a. Ministerie Veiligheid en Justitie, Dokters van de Wereld, NIDV, ABN AMRO, TU Delft, Interpolis, KLM, Espresso Gridpoint, PrimeVision, Schuttelaar & Partners, Chantal Achterberg (olympisch roeikampioen), Bart Van Olphen (oprichter van Fishtales en kookboekenschrijver), MKB Ontzorgdienst, Centrum Wiskunde & Informatica, Ministerie van Sociale Zaken

bottom of page