top of page

Samenwerking & Partners 

Persoonlijke begeleiding in presentatietrainingen

Met wie

Ik stel je graag voor aan twee partners met wie ik vaak samenwerk. Door onze krachten te bundelen geven we onze cliënten een duidelijke toegevoegde waarde.

1092161.jpg__290x272_q85_crop_subsamplin
logo.png
image001.jpg

Saskia de Vries

Eigenaar Closer 2 the Job

Saskia de Vries (Closer 2 the Job) is een zeer ervaren trainer op het gebied van begeleidingstrajecten voor managers, bedrijfsleiders en teams.

Saskia is “preferred supplier coaching” bij de TU Delft en geeft masterclasses aan supervisors. Samen geven wij daar de Engelstalige cursus Conversation Skills voor deelnemers aan de Graduate School. Met promovendi vanuit alle windstreken werken wij aan het versterken van hun communicatievaardigheden in lastige situaties waar zij in hun dagelijkse praktijk als onderzoeker of begeleider mee te maken krijgen. In deze door Saskia ontwikkelde cursus ben ik trainingsacteur, waarbij ik met de deelnemers situaties naspeel waar zij zich ongemakkelijk bij (kunnen) voelen. Door adviezen en tips te geven helpen we ze hiermee beter om te leren gaan.

Mooi compliment van een van de deelnemers:

"Perfect team of very well experienced trainer giving helpful insights and on the spot feedback and an astonishingly good actor that manages to put you in any situation you wish to train. Awesome!"

william_crescendo_team-2.png
logo.png
crescendo_logo_edited.jpg

William Jaworski

Eigenaar Crescendo Partners

William Jaworski helpt met zijn bedrijf Crescendo Partners participatiemaatschappijen (Private Equity firms) om op een doelgerichte en effectieve manier hun verhaal te vertellen als er bedrijven verkocht moeten worden. Door middel van sterke verhaallijnen en indrukwekkende visuele presentaties wordt het bedrijfsverhaal krachtig neergezet.

 

William en ik begonnen in 2016 samen te werken en sinds die tijd maak ik ook deel uit van het team van Crescendo Partners. Bij de opdrachten die we krijgen werkt William eerst met het management team aan de opbouw en visualisatie van het verhaal, waarna ik aan de slag ga met de presentatietechniek, zodat er niet alleen inhoudelijk, maar ook verbaal een uitstekend resultaat behaald wordt. Behalve in Nederland hebben we voor grote bedrijven in Italië, Roemenië, Engeland, Duitsland en België gewerkt.

bottom of page